gfBar at high attitude

Jak gfBar pomáhá pilotům?

Jako pilot víte, jak důležité je zůstat během letu ve střehu a soustředit se. Dlouhá pracovní doba, střídání časových pásem a nepravidelný spánek však mohou způsobit únavu, která výrazně snižuje vaši schopnost vykonávat práci efektivně a bezpečně. Proto je důležité zvládat únavu a zajistit, abyste byli vždy v nejlepší kondici.

Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak zvládat únavu, je udržování zdravé stravy a konzumace potravin, které poskytují trvalou energii. gfBar je prémiová energetická tyčinka, která může pilotům v tomto ohledu pomoci. Obsahuje divoké borůvky, brazilské ořechy, vlákninu, kofein a taurin, u nichž bylo vědecky prokázáno, že poskytují trvalou energii a podporují bdělost.

Divoké borůvky, které tvoří 50 % obsahu tyčinky gfBar, mohou zlepšit kognitivní funkce a paměť. Piloti musí být během dlouhých letů soustředění a bdělí. Brazilské ořechy, které jsou v tyčince gfBar také obsaženy, navíc obsahují vysoké množství hořčíku, který může pomoci regulovat spánkový režim a zlepšit kvalitu spánku, což vede k pocitu většího odpočinku a svěžesti.

Tyčinka gfBar navíc obsahuje kofein a taurin. Bylo prokázáno, že kofein zvyšuje bdělost a snižuje únavu, zatímco taurin zlepšuje kognitivní funkce, snižuje duševní únavu a zvyšuje soustředění a pozornost.

Kromě přínosů specifických složek nabízí tyčinka gfBar pohodlnou a zdravou svačinu pro piloty během letů nebo odpočinku. Namísto volby nezdravého jídla nebo sladkých svačinek poskytuje tyčinka gfBar vyvážený zdroj energie, který vás udrží v chodu po celou dobu letu.

Je důležité si uvědomit, že ačkoli vám tyčinka gfBar může pomoci zvládnout únavu, nenahrazuje řádný odpočinek a spánek. Jako pilot si musíte před letem zajistit dostatek odpočinku a spánku, abyste byli v co nejlepší kondici.

Jako pilot hrajete zásadní roli při zajišťování bezpečnosti a ochrany cestujících. Vaše práce je však náročná a musíte být bdělí a soustředění po dlouhé hodiny. Únava může být značným problémem a vy se s ní musíte aktivně vypořádat, abyste zajistili, že budete vždy podávat co nejlepší výkony.

Zařazení tyčinky gfBar do stravy během letu vám může pomoci zůstat bdělí a ostražití, když je čas na přestávku. Konzumace jedné tyčinky každých několik hodin vám pomůže doplnit energii v těle a obnovit soustředění, což vám umožní podat co nejlepší výkon.

Závěrem lze říci, že únava pilotů je skutečným problémem, kterému je třeba věnovat pozornost. Jako pilot musíte brát čas na odpočinek a přestávku vážně. A když potřebujete rychle dodat energii, abyste zůstali bdělí a soustředění, energetické tyčinky gfBar jsou ideálním řešením.

Pokud máte zájem vyzkoušet tyčinky gfBar, rádi vám v našem internetovém obchodě nabídneme vzorek zdarma. Nedovolte, aby únava ohrozila vaši schopnost bezpečně létat. Vyzkoušejte tyčinku gfBar ještě dnes a poznejte výhody přirozené, trvalé energie.

Zdroje:

- Kennedy, R. S., Lane, N. E., Berbaum, K. S., & Lilienthal, M. G. (1993). Simulator Sickness: Incidence and Predictors. Aviation, Space, and Environmental Medicine, 64(7), 527-532.

- Bei B, Wiley JF, Trinder J, Mansfield D, Nicholas CL, Banks S. Impact of Telephone-Delivered Cognitive-Behavioral Therapy for Insomnia in Rural Breast Cancer Survivors. J Clin Sleep Med. 2015;11(2):127–133.

- Golja P, Gorenjak M: Brazilian nuts, selenium and mercury in transplacental human samples. Sci Total Environ. 2001, 270: 91- 96.

- Alsehri, M. N., & Alghamdi, J. (2020). The effects of caffeine consumption on the cognitive performance and mood of shift workers: a systematic review. Human Psychopharmacology, 35(6), e2726.

  • Bower, A. (2012). Antioxidants and age-related diseases. US Pharmacist, 37(9), 28-33.
Zpět na blog