gfbar - premium energy bar

Zde je to, co nevíte o efektivní svačině - zdravé tyčince gfBar, která může změnit váš život

Výtečná chuť - 110 g čerstvých kanadských divokých borůvek v jedné zdravé tyčince gfBar

gfBar chutnají po kanadských borůvkách a brazilských ořeších.  Pro ty, co nemají rádi chuť kávy nebo čaje, je náš energetický gfBar nejlepší alternativou.

Imunita, antioxidanty a vláknina

gfBar obsahuje nejvyšší možný obsah přírodních antioxidantů. Proteiny, vitamíny, minerály a přidaná vláknina  jsou velikým přínosem  pro Vaše tělo. Podporují správné zažívání a dokážou vybalancovat Váš životní styl a fyzické a mentální zdraví. gfBar obsahuje 32 % doporučené denní dávky vlákniny, tedy přesně to množství, které nám průměrně každý den chybí.

Síla kanadských borůvek proti stárnutí

Antioxidanty, jako anthocyaniny a flavonoidy, které se nacházejí v modrém pigmentu kanadských borůvek mají schopnost neutralizovat volné radikály v těle a působí jako prevence poškození buněk. Antioxidanty také předcházejí zánětlivým onemocněním a stárnutí mozku, Alzheimerově chorobě a ostatním degenerativním nemocem.

Nejlepší suroviny a bez glutamátů

Nejkvalitnější suroviny jsme pro gfBar hledali více než rok po celém světě. Proto je naše efektivní svačina 100 % bez geneticky upravených surovin, bez konzervantů, olejů, příchutí, barviv, sladidel a přidaného cukru. Je v RAW kvalitě. Přidali jsme přírodní vlákninu, kofein a taurin. Díky kvalitním surovinám má tyčinka 9 měsíců záruční lhůtu.

Lehce se konzumuje

Energetický gfBar se nemusí ohřívat jako běžné denní jídlo. Pohodlně se konzumuje. Je to okamžitě připravený produkt s obsahem kofeinu. (Nedoporučujeme dětem, těhotným nebo kojícím ženám a osobám s možnou alergií na kofein či ořechy).

Standarizovaný obsah kofeinu 

V kávě a čaji může být obsah kofeinu velmi variabilní. V naší energetické gfBar je obsah kofeinu regulovaný. Víte přesně, kolik kofeinu konzumujete. To pomáhá regulaci návyku a konzumace kofeinu během dne.

Para ořechy

Brazilské ořechy jsou superpotravinou s číslem 1  na celé planetě. Jeden až dva brazilské ořechy denně fungují lépe než potravinové doplňky. Dodají zdravou úroveň selenu Vašemu tělu. Selen je zásadní pro mnohé funkce těla - od pocitu dobré nálady až po boj se záněty.

Zdroje energie - kofein a taurin

Energetická gfBar Vás povzbudí, zvýší Vaší produktivitu a zbaví Vás únavy.  Taurin podporuje srdeční činnost, funguje jako antioxidant a stimuluje svaly k většímu výkonu.

Zpět na blog